Framgångar på SSPK-aktivitet och utställning!

SSPK:S Utställning i Västerås idag bjöd på skratt och gråt 😆🤫

Blandade resultat och extra roligt att det gick fint även på aktiviteterna för Hannah Renefalk med sin Kokos (RLD N, RLD A TrePésGild Komely), 3:a på Rallylydnad! Petra Hägglund med Chaika (TrePés Gild Chaika) hade lite otur med dagsformen och bröt, men häftigt att ni testade, jag är så glad att ni vill!

Pronto lyckade knipa dagens enda CERT och SKBV-Cert (SEVCH TrePés Gild Booster) och Lovis fick 1:a med HP i valpklass med matte Maria Blom! Hennes andra hund (SEVCH TrePés Gild Xiphos) fick Excellent. Underbart jobbat!

Linn Hedin Blom ställde sin Sivert (TrePés Gild Silvereye) men idag bara ett VG, trots fin kritik, bra jobbat ändå!

Caroline Löfgren ställde sin lilla tjej Chevelle (TrePés Gild Chevelle) och fick VG också, med fin kritik, bra jobbat!

Lille Morris (TrePés Gild Sturt Stony), Clifford (TrePés Gild Sagrada Familia) och även Indy (TrePés Gild Swindler) debuterade på utställning och fick också fina kritiker men utan att få CK. Bättre tur nästa gång hoppas vi!

En fantastisk dag i sol och trevligt sällskap! Tack alla engagerade valpköpare som var med och/eller hjälpte till på andra sätt med skjuts m.m !

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *