Flera BIR i Södertälje!

Idag var det utställning i Teljehallen i Södertälje! 2 glada barn gick helt ensamma i stora ringen och delade en förstaplats! (Varför ställer inte fler barn hund, det var en massa barn där på plats!)Och vi fick:☀️ BIM valp1: Waggs Estrid Sigfastdotter!☀️ BIR valp: Snowfly’s Rasmus på luffen Fint visad av Linn Hedin Blom!☀️ BIM valp: TrePés Gild Miracle Minx utmärkt visad och tränad och ägd av Carina Lundstein!☀️ 2:a bästa tikvalp: TrePés Gild Hotness, ägd av Pernilla Regragui snyggt visad av Linn!☀️ BIR junior med reserv-Cert: Waggs Saint Basil, snyggt visad av matte Nadia Ehn!☀️ Söta lilla Holly, TrePés Gild Space Quiddity fick VG idag, fint visad, tränad och ägd Camilla Rossi Sandin!☀️ Bästa unghund: TrePés Gild Lady Stardust, ägd av Pernilla Regragui!☀️ BIR med Cert: TrePés Gild Starman

Ingen gick vidare i finalen men Waggs Saint Basil blev utplockad ett steg. Uppfödargruppen föll dessvärre för att lilla Yoy inte kunde komma ❤

Tack Östek för ett trevligt arrangemang och tack alla underbara valpköpare som vill vara med och hjälpa till!

Estrid vann tikklassen i Baby’valp! Waggs Estrid Sigfastdotter
2 underbart glada barn i Barn-med-hund!
Holly, TrePés Gild Space Quiddity med matte Camilla Rossi Sandin
Rasmus, Snowfly’s Rasmus på luffen BIR-valp!
Tess, TrePés Gild Lady Stardust med matte Pernilla Regragui
Chilli BIR, Bäst I Rasen! TrePés Gild Starman
Och så fick jag nöjet att ställa lilla Kerstin också!
Domare Carl-Gunnar Stafberg