Stockholms Hundmässa 2018!

Stockholm Hundmässa 2018 och vår Enzo, TrePés Gild Islay blev bäste juniorhane och BIM-junior vilket ger honom den märkliga titeln SE JV-18, Svensk Juniorvinnare! ??? Crufts-kvalifikation följde med också. Vi hade lågt ställda förväntningar på dagen men det gick ju utmärkt!❤ Axel, TrePés Gild Chaiseri debuterade idag och blev 4:e bäste junior med excellent och fin kritik. Bella, Alectronas Romantica som vi lyckades ställa – äntligen! – blev 4:e bästa tik i stor konkurrensklass! Alldeles ypperligt av henne! Kiwi, TrePés Gild Soft fick nöja sig med Very Good men var duktig i ringen och brorsan Kawa, TrePés Gild Solid fick Excellent och blev 2:a i Öppen klass.

Och vi fick ju HP på uppfödargruppen också! Tack alla som hjälpte! Björn och Susanne Alectronas Och Susanne!

Och så ställde matte Sandra Enberg Sahlin sin Engelska Toy Terrier Smokey, Stonemeadow’s Hot Stuff, men det blev idag bara ett Good. Så vi hoppas på bättre nästa gång!

Jätterolig dag! Tyvärr såg vi inte Wille Och Lova tävla men vi hörde att det gick ”ganska bra” så vi är oerhört stolta. Vi vet att ni kan och bara det att ni kvalificerat er till Stora Stockholm i Rallylydnad är stort!!

Bella, Alectronas Romantica 4BT i tuff konkurrens.

Axel, TrePés Gild Chaiseri 4:e bäste junior.

Enzo, TrePés Gild Islay numer med titeln SE JV -18 ??

Och kvalifikation till Crufts i England 🙂

Och så ställde Catharina Eneroth sina TrePéshundar Alice (Komón) och Elton (Isobar). Det blev Excellent på båda och ett CK för Alice! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *